Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на ГТВ от форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Идеята за среща е супер Пловдив е добър вариант и според мен. Сещам се за супер плаж близо до Пловдив (или май по-скоро до Пазарджик). Ако се съберат хора за Боровец, мога да дойда до там някой от дните през уикенда. Така че активизирайте се
    GTV 2.0 TS '95
    Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• и на мен Софето ми е най-лесно... абе и до Пловдив може да се мръдне, ама морето ми е далечко...

Comment

• Идеята е добра, миналата година аз за съжаление пропуснах, но тази ще се постарая да присъствам където и да е срещата

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Идеята е добра, миналата година аз за съжаление пропуснах, но тази ще се постарая да присъствам където и да е срещата
          И аз така...
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Обикновенно винаги има на някои които им е далече а в предвид, че е лято си мисля, че би било добре срещата да е някъде по-черноморието. За мен няма проблем да се замъкна и до другия край на БГ, редовно си го правя, но не при всички е така. Ако направим срещата на някой къмпинг примерно в еди коя си събота или неделя от сутринта до .... (който иска и с преспиване) мисля, че ще е по-интересно, практично(ще се оправдае бензина ) и весело. Кой му е кеф бира с цаца, кой джет, има си и сърфове и ....... Мисля, че на плажа може да си изкараме по-приятно отколкото 2-3 часа в някоя кръчма....
            Last edited by Доко; d.m.y г., 23:55.

Comment

• принципно и аз съм за морето, ама мисля че ще е най-лесно и най-много хора ще дойдат ако е по централно като Пловдив
              Alfa Romeo GTV

Comment

• Ами момчета давайте да се сабираме , аз съм от източните краища и Пловдив е далечко но пък една почивка няма да ми дойде зле , чакам да пишете кога каде и как .
                Поздрави

Comment

• аз съм ЗА за пловдив оточнете дата

---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:24 ----------

някоя събота вечер е най добре на некоя евтина хижичка към Здравец ахо иху и всички доволни

Comment

• И аз съм за Пловдив, първата среща там се получи доста добре, така че не виждам защо да не повторим .

Comment

• И според мен най-добре е мястото на срещата да е около центъра на България - Карлово, Казанлък.
                      Alfa Corse - Art of racing

Comment

• Като гледам нещата отиват към Пловдив ,а останалите нямат претенции към мястото. Нека да изчакаме още някой ден да се включат повечко хора и ако предпочитанията се задържат за Пловдив ,ще пусна анкета с няколко уикенд дати ,а междувременно Пловдивчани могат да предложат конкретно място за срещата

До сега сме около 14 коли
                        Last edited by mochko1; d.m.y г., 18:34.
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic
                        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                          До сега сме около 14 коли
                          Приятелски съвет ... изпипайте добре организацията , направете си програма за мероприятието от по-рано : сборен пункт , час , телефон на организатора , групово каране , евентуално обща вечеря и места за преспиване и други дребни детайли , които се пренебрегват . Изгответе списък със сигурните участници , че колкото повече сигурни хора са се записали , ще има повече желаещи Днес бях на национална Фиат Купе среща на писта Междене и какво стана .... от всичките записали се имаше общо 5 Купета , 10 други Фиати и 1 Алфа Организирането не е толкова трудно , всичко останало , за да бъде весело , зависи само от вас
                          Искрено ви желая да се съберете много коли и да си прекарате както подобава
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Мерси за съвета и пожеланието колега ,наистина нещата са сериозни и се надявам ,че хората изявили желание ще присъстват на срещата. Стъпка по стъпка всичко ще се нареди ,нека изберем мястото и дата ,организатори ,а после и програмата ,ще има ли преспиване или не и т.н.
                            Иначе жалко за Купетата
                            Last edited by mochko1; d.m.y г., 19:28.
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic
                            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Изглежда срещата се свежда до 2 основни места:

1. Пловдив
                              2. По черноморието

Нека някой да каже ако има нещо друго в предвид ако не ще се поднови анкетата.
                              sigpic
                              GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                              Lulin Group Ltd.

Comment

• Е браво колеги , добра подготовка си правите Ако несъм забегнал на някаде и ако приемете една 156-ца може и аз да намина

Поздрави още веднъж за идеята !

Comment

Working...
                                X